Kokosová káva

  • Počet osôb2
  • ObtiažnosťĽahké
  • Doba prípravy

Prísady

  • 2 x 50 ml espresa
  • 50 ml kokosového mlieka
  • 25 ml kokosového likéru
  • 20 ml rumu vyrobeného z cukrovej trstiny
  • 1 čajová lyžička svetlohnedého cukru
  • 5 rozdrvených kociek ľadu
  • 1 vydlabaný kokosový orech (k servírovaniu nápoja)

Príprava

  • Nalejte kávu, pridajte svetlohnedý cukor a dobre premiešajte, aby sa cukor rozpustil. Nechajte vychladnúť.
  • Nalejte do šejkra a pridajte kokosové mlieko, kokosový likér, rum a rozdrvené kocky ľadu.
  • Dobre premiešajte asi po dobu 20 sekúnd.
  • Servírujte vo vydlabanom kokosovom orechu s dvoma brčkami.